• DogšaMineralLespatexElcomTranspak ElcomZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolMineralIntering holdingSGPImo-RealHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.SGPAlkamZvezdaElcomPranglTranspak Intering holdingMineralDogšaSGPImo-RealHelosZvezdaFrontLab d.o.o.Diming SGPElcomPetrolLegeaGostilna - Pizzeria NONATranspak SurovinaPanvitaObrt-opremaDiming alualpremDegraLegeaSurovinaKarba MGEPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.LespatexSurovinaObrt-opremaAlkamEnergija plusHakl ITSurovinaFrontLab d.o.o.PanvitaDogšaEnergija plusPranglVigrosTranspak DegraGostilna - Pizzeria NONAPanvitaEL PuhanHakl ITHitAboFrontLab d.o.o.MlinopekprofektVigrosKarba MGEZavarovalnica Triglav, d.d.Gostilna - Pizzeria NONAHitAboIntering holdingPanvitaFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONA

Novice
 • 19.04.2011

  Predprodaja vstopnic - tekma za 3. mesto - Marchiol Vodi

  Predprodaja vstopnic - tekma za 3. mesto - Marchiol Vodi Pred odbojkarji Panvite Galexa je le še ena naloga. V tekmi za 3. mesto morajo premagati Marchiol Vodi. Odbojkarji po nesrečnem porazu v polfinalu še dodatno potrebujejo podporo s tribun, zato bomo v soboto ob 19.30 uri navijali za njih in skupaj se bomo veselili zmage v malem finalu.

 • 16.04.2011

  Priložnost je splavala po vodi

  Odbojkarji Panvite Galexa so na tretji polfinalni tekmi s 2:3 izgubili proti odbojkarjem UKO Krope in se bodo namesto finala pomerili za 3. mesto v letošnji sezoni. UKO Kropa si je uvrstitev v finale zagotovila z zmago po 5. nizih.

 • 15.04.2011

  Tekma leta in After Party

  Odbojkarji Panvite Galexa se bodo v soboto v tretji polfinalni tekmi 1. DOL Radenska Classic za uvrstitev v finale pomerili proti UKO Kropi. Tekma v športni dvorani OŠ I. Murska Sobota bo na sporedu ob 19.30. Zmagovalec se bo uvrstil v finalu pomeril proti ACH Volleyu. Po tekmi (22.00 uri) vabljeni na After Party z odbojkarji Panvita Galexa

 • 14.04.2011

  Predprodaja vstopnic - polfinale - UKO Kropa

  Predprodaja vstopnic - polfinale - UKO Kropa Odbojkarji Panvite Galexa so pred zgodovinskim trenutkom. Za uvrstitev v finale potrebujejo le še eno zmago. Edina priložnost za zmago bo na voljo to soboto, ko se bodo spet pomerili proti Kropi.

 • 13.04.2011

  Le še zmago oddaljeni od finala

  Druga tekma polfinala v 1.DOL se je končala po željah Pomurcev, ki so rezultat v zmagah izenačili na 1:1. V soboto tekma za finale.

 • 12.04.2011

  Vse ali nič

  Vse ali nič Odbojkarje Panvite Galexa čaka v sredo druga tekma polfinala državnega prvenstva. Tekma proti UKO Kropi se bo v športni dvorani OŠ I. Murska Sobota začela ob 20. uri.

 • 10.04.2011

  Poraz v Radovljici

  Poraz v Radovljici V Radovljici sta se v prvi tekmi polfinala državnega odbojkarskega prvenstva pomerili domača UKO Kropa in Panvita Galex.