• DogšaAlkamPanvitaIntering holdingPetrolIntering holdingHakl ITKarba MGEPanvitaGostilna - Pizzeria NONAVigrosDegraEnergija plusHakl ITZvezdaPetrolHelosLegeaZvezdaHakl ITFrontLab d.o.o.MineralEL PuhanLespatexalualpremDogšaSGPprofektSGPObrt-opremaFrontLab d.o.o.MineralKarba MGEFrontLab d.o.o.DegraHitAboZavarovalnica Triglav, d.d.DogšaImo-RealDiming Gostilna - Pizzeria NONADiming LespatexPetrolAlkamHitAboZavarovalnica Triglav, d.d.Gostilna - Pizzeria NONAImo-RealEnergija plusMlinopekZavarovalnica Triglav, d.d.LegeaObrt-opremaSGPIntering holdingPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.VigrosMineralGostilna - Pizzeria NONAFrontLab d.o.o.PanvitaSGP

Novice
 • 24.11.2010

  Proti novi domači zmagi

  Proti novi domači zmagi Odbojkarji Panvite Galexa v soboto pričakujemo nasprotnika iz Kranja, ekipo Astec Triglav. Tekma 10. kroga 1. DOL Radenska Classic bo odigrana v soboto ob 19. uri v športni dvorani OŠ I. Murska Sobota, ki je, če izvzamemo povratno pokalno tekmo proti Salonitu, letos še vedno premagana.

 • 20.11.2010

  Panvita Galex premagala Gokop Fram

  Danes ob 17.30 uri je bil odigran derbi 9.kroga med domačo ekipo Panvita Galex in Gokop Fram, kateri sta pred tekmo imeli enako število točk na prvenstveni razpredelnici (15 točk). Domačini smo zasedali 5. mesto, Gokop Fram pa 4. mesto. Derbi kroga je v športno dvorano OŠ I. v Murski Soboti privabil 350 gledalcev, na katerih krilih smo zabeležili šesto prvenstveno zmago.

 • 17.11.2010

  Naslednja težka preizkušnja

  Naslednja težka preizkušnja V 9. krogu 1. DOL Radenska Classic, ki bo na sporedu v soboto, se bomo odbojkarji Panvite Galexa pomerili proti ekipi Gokop Fram. Tekma se bo začela ob 17.30 v športni dvorani OŠ I. Murska Sobota.

 • 13.11.2010

  Duol - Panvita Galex 1:3

  Domači odbojkarji Duola so v 8. krogu 1. DOL Radenska Classic izgubili proti našim odbojkarjem Panvita Galexu z 1:3 (22, -20, -20, -17).

 • 12.11.2010

  Gostovanje v Ljubljani

  Odbojkarji Panvite Galexa se v soboto odpravljamo na gostovanje v prestolnico, kjer nas čaka domača ekipa Duol. Tekma 8. kroga 1. DOL Radenska Classic bo odigrana ob 19. uri v Balonu

 • 10.11.2010

  Kanalci za polfinale pokala DOBILI DRAMO v Murski Soboti !

  Kanalci za polfinale pokala DOBILI DRAMO v Murski Soboti ! Potem, ko smo na Primorskem dobili prvo tekmo s 3:2 so bili za uvod na povratni tekmi četrtfinala slovenskega odbojkarskega pokala v Murski Soboti s 3:2 boljši Kanalci in o polfinalistu je tako odločal t.i. skrajšani oz. zlati niz, ki so ga po izjemno razburljivi končnici z minimalno razliko dobili odbojkarji Salonita in se tako tudi letos uvrstili v polfinale.

 • 09.11.2010

  V pričakovanju tekme leta

  Odbojkarji Panvite Galexa se bomo jutri, 10. 11. 2010 ob 20. uri pomerili proti Salonitu Anhovo. Povratna četrtfinalna tekma Pokala Slovenije bo odigrana v športni dvorani OŠ I. Murska Sobota, katera v letošnji sezoni še ne pozna poraza.