• DegraPetrolDegraEL PuhanLegeaHitAboSurovinaHakl ITPanvitaLespatexIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITGostilna - Pizzeria NONAZavarovalnica Triglav, d.d.AlkamZavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaDiming Obrt-opremaFrontLab d.o.o.Karba MGEPetrolIntering holdingKarba MGEEnergija plusElcomHelosVigrosZvezdaLespatexGostilna - Pizzeria NONAFrontLab d.o.o.Energija plusGostilna - Pizzeria NONATranspak ElcomPanvitaPranglElcomDogšaDegraDiming FrontLab d.o.o.Obrt-opremaDogšaVigrosprofektPetrolPranglAlkamTranspak SGPMineralPanvitaImo-RealSGPGostilna - Pizzeria NONATranspak Intering holdingMlinopekalualpremElcomMineralFrontLab d.o.o.ZvezdaPanvitaImo-RealHakl ITSGPSurovinaMineralTranspak SGPSurovinaHitAboLegeaZavarovalnica Triglav, d.d.

Novice
 • 17.03.2011

  Težko gostovanje

  Odbojkarji Panvite Galex se odpravljajo na gostovanje v Radovljico. A tokrat se ne bomo pomerili z ACH-jem, ampak z UKO Kropo. Tekma bo na sporedu v soboto ob 17.30.

 • 13.03.2011

  ACH Volley premočan za Panvito Galex

  ACH Volley premočan za Panvito Galex Domačim odbojkarjem v nabito polni dvorani prve osnovne šole ni uspelo priti do presenečenja.

 • 10.03.2011

  Izjave po zmagi nad Calcitom

  Izjave po tekmi Dejana Fujsa, Tomaža Horvata in Jana Planinca

 • 09.03.2011

  Veličastna popotnica za ACH

  Odbojkarji Panvite Galex so s srčno in borbeno igro prišli do zmage s 3 : 2 nad Calcitom iz Kamnika in vknjižili novi dve točki. Pri domačih je 21 točk prispeval kapetan Horvat, 19 jih je dosegel Flisar. Na domači strani je prav tako 19 točk prispeval Pokeršnik, 15 jih je dodal Planinc.

 • 07.03.2011

  V soboto se nam obeta odbojkarski spektakel

  V soboto se nam obeta odbojkarski spektakel V Mursko Soboto prihaja ACH Volley. Da, prav ste slišali. Gre za blejski ACH, ki je lani nastopal na finalu lige prvakov in s tem dosegel največji uspeh klubske slovenske odbojke. Gre za ACH, ki v srednjeevropski ligi nima tekmeca in vodi v domačem prvenstvu.

 • 05.03.2011

  Z zmago na drugo mesto

  Odbojkarji Panvite Galexa so v tekmi 6. kroga modre skupine 1. DOL Radenska Classic v Kanalu premagali Salonit Anhovo s 3:0 (20, 25, 16).

 • 03.03.2011

  Nadoknaditi zamujeno

  Odbojkarji Panvite Galex nadaljujejo s tekmami v modri skupini. Tokrat so podajajo v Kanal, kjer se bodo pomerili proti Salonitu Anhovo. Tekma v ŠD Kanal bo na sporedu v soboto ob 19. uri.