• LegeaObrt-opremaElcomPanvitaSGPLespatexSurovinaGostilna - Pizzeria NONAPetrolGostilna - Pizzeria NONAPetrolIntering holdingSGPObrt-opremaZvezdaLespatexKarba MGEElcomFrontLab d.o.o.SurovinaZavarovalnica Triglav, d.d.Transpak Gostilna - Pizzeria NONAVigrosPranglHitAboalualpremKarba MGEElcomEL PuhanEnergija plusFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.PranglSGPFrontLab d.o.o.Hakl ITTranspak AlkamFrontLab d.o.o.HitAboElcomIntering holdingDogšaImo-RealTranspak Imo-RealTranspak LegeaDiming AlkamSGPVigrosEnergija plusDegraMineralDegraZavarovalnica Triglav, d.d.Diming LegeaPanvitaprofektMlinopekGostilna - Pizzeria NONAPanvitaHelosZvezdaHakl ITIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolDogšaHakl ITMineralPanvitaSurovinaMineralSurovina

Novice
 • 22.01.2011

  Z zmago na drugo mesto

  Odbojkarji Panvite Galexa so v soboto pred domačimi gledalci s 3:0 (14, 15, 22) v nizih premagali ljubljanski Duol. Tekma, ki si jo je ogledalo okoli 200 gledalcev, je trajala nekaj več kot 60 minut. Milan Mijalkovič je dosegel 20 točk.

 • 20.01.2011

  Nova tekma, enak cilj - zmaga

  Nova tekma, enak cilj - zmaga Odbojkarji Panvite Galexa v soboto gostimo ekipo Duola iz Ljubljane. Tekma 17. kroga 1. DOL Radenska Classic bo na sporedu ob 20. uri v športni dvorani OŠ I. Murska Sobota.

 • 19.01.2011

  Panvita Galex premagala Murexin

  Odbojkarji Panvita Galexa smo danes prejeli priznanje za najboljšo kolektivno športno ekipo v murskosoboški občini. Po podelitvi smo se odpravili na gostovanje v Slovensko Bistrico k zadnjeuvrščeni ekipi Murexina, kjer je bil odigran šetnajstem krog 1.DOL med omenjenima nasprotnikoma

 • 18.01.2011

  Ponudba komplet vstopnic za tekme v modri skupini

  Spoštovane navijačice in navijači! Le še nekaj tekem nas loči do modre skupine, v kateri bomo igrale prve štiri ekipe prvenstvene lestvice, pridružila pa se bosta še ACH Volley in Salonit Anhovo.

 • 18.01.2011

  Brez počitka

  V sredo odbojkarji Panvite Galexa odhajamo na prvo letošnje gostovanje. Naš nasprotnik bo Murexin iz Slovenske Bistrice. Tekma 16. kroga 1. DOL Radenska Classic bo odigrana v ŠD Bistrica ob 18. uri.

 • 15.01.2011

  Za uvod v leto 2011 veličastna zmaga proti Prvačini!

  Vsega slabo uro in pol igre so za uvod v nadaljevanje sezone v Murski Soboti za zmago proti favoriziranim Prvačanom potrebovali domači odbojkarji Panvite Galexa pri katerih tokrat praktično ni bilo nerazpoloženega igralca. Po bolj kot ne igri brez oziroma z zanemarljivo malo napakami ter močnim servisom so Sobočani namreč strli odpor tekmeca, ki je bil pred srečanjem na lestvici 1.DOL uvrščen pred njimi in so se tako zdaj s Marchiolom na drugem mestu izenačili pri 34.točkah.

 • 11.01.2011

  Zelo pomemben uvod v leto 2011

  Zelo pomemben uvod v leto 2011 Odbojkarji Panvite Galexa v soboto gostimo tekmeca iz Prvačine. Tekma z Marchiolom Vodi bo v dvorani OŠ I. Murska Sobota odigrana ob 19. uri. Pogled na lestvico nam razkriva, da bo to derbi 15. kroga 1. DOL Radenska Classic. Tokrat nas bo dodatno bodrilo in za nas navijalo tudi 600 pomurskih osnovno- in srednješolcev. Vabljeni tudi vi.