• HelosIntering holdingDogšaVigrosDiming Imo-RealSurovinaFrontLab d.o.o.PanvitaTranspak Zavarovalnica Triglav, d.d.Obrt-opremaHelosSurovinaPetrolAlkamVigrosZavarovalnica Triglav, d.d.DogšaZvezdaElcomLespatexZvezdaKarba MGEHitAboMineralPanvitaSurovinaLegeaPanvitaTranspak AlkamEL PuhanSurovinaHitAboKarba MGEZavarovalnica Triglav, d.d.Intering holdingElcomGostilna - Pizzeria NONAIntering holdingDegraFrontLab d.o.o.SGPprofektLegeaDiming PetrolTranspak FrontLab d.o.o.SGPFrontLab d.o.o.Hakl ITElcomMineralPetrolEnergija plusSGPObrt-opremaMineralGostilna - Pizzeria NONAZavarovalnica Triglav, d.d.Gostilna - Pizzeria NONASGPMlinopekPranglImo-RealLespatexHakl ITPranglDegraGostilna - Pizzeria NONAHakl ITEnergija plusalualpremElcomTranspak Panvita

Novice
 • 12.11.2010

  Gostovanje v Ljubljani

  Odbojkarji Panvite Galexa se v soboto odpravljamo na gostovanje v prestolnico, kjer nas čaka domača ekipa Duol. Tekma 8. kroga 1. DOL Radenska Classic bo odigrana ob 19. uri v Balonu

 • 10.11.2010

  Kanalci za polfinale pokala DOBILI DRAMO v Murski Soboti !

  Kanalci za polfinale pokala DOBILI DRAMO v Murski Soboti ! Potem, ko smo na Primorskem dobili prvo tekmo s 3:2 so bili za uvod na povratni tekmi četrtfinala slovenskega odbojkarskega pokala v Murski Soboti s 3:2 boljši Kanalci in o polfinalistu je tako odločal t.i. skrajšani oz. zlati niz, ki so ga po izjemno razburljivi končnici z minimalno razliko dobili odbojkarji Salonita in se tako tudi letos uvrstili v polfinale.

 • 09.11.2010

  V pričakovanju tekme leta

  Odbojkarji Panvite Galexa se bomo jutri, 10. 11. 2010 ob 20. uri pomerili proti Salonitu Anhovo. Povratna četrtfinalna tekma Pokala Slovenije bo odigrana v športni dvorani OŠ I. Murska Sobota, katera v letošnji sezoni še ne pozna poraza.

 • 08.11.2010

  Vabilo na ogled tekme

  Vabilo na ogled tekme Vse ljubitelje odbojke vabimo na ogled druge četrtfinalne odbojkarske tekme pokala Slovenije med ekipama OK PANVITA GALEX : OK SALONIT ANHOVO, ki bo odigrana v sredo, 10.11.2010 ob 20.00 uri v športni dvorani OŠ I v Murski Soboti. Vljudno vabljeni!

 • 07.11.2010

  Točke ostale doma

  Odbojkarji Panvite Galexa smo premagali Murexin s 3 : 1 (18, 20, -23, 25). Pred okoli 250 gledalci tako nadaljujemo niz nepremagljivosti na domačen terenu v športni dvorani OŠ I. Murska Sobota. Največ točk na srečanju je dosegel Andrej Tot.

 • 06.11.2010

  Panvita Galex premagala Murexin - rezultat tekme

  Včeraj ob 20.00 uri je bila odigrana prvenstvena tekma 7. kroga 1.DOL, kjer se je v športni dvorani OŠ I zbralo 250 gledalcev.

 • 04.11.2010

  Šteje samo eno – zmaga!

  Šteje samo eno – zmaga! V soboto bomo odbojkarji Panvite Galexa ponovno na delu. V Mursko Soboto prihaja Murexin iz Slovenske Bistrice. Tekma bo odigrana ob 20. uri v športni dvorani OŠ I Murska Sobota. Vabljeni!