• DogšaKarba MGEEnergija plusDegraHakl ITElcomVigrosElcomPanvitaSGPZvezdaprofektIntering holdingHelosalualpremDiming PranglAlkamHitAboMineralSurovinaGostilna - Pizzeria NONAPanvitaTranspak DogšaPetrolIntering holdingTranspak Hakl ITObrt-opremaEL PuhanZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.Diming ElcomImo-RealFrontLab d.o.o.HitAboAlkamGostilna - Pizzeria NONAMineralZvezdaElcomObrt-opremaSGPImo-RealLegeaLespatexDogšaSGPPanvitaTranspak FrontLab d.o.o.SGPIntering holdingSurovinaDegraZavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaPetrolFrontLab d.o.o.Gostilna - Pizzeria NONAPranglZavarovalnica Triglav, d.d.SurovinaMlinopekLespatexZavarovalnica Triglav, d.d.Gostilna - Pizzeria NONAMineralPanvitaHakl ITLegeaPetrolTranspak VigrosEnergija plusKarba MGE

Novice
 • 10.11.2010

  Kanalci za polfinale pokala DOBILI DRAMO v Murski Soboti !

  Kanalci za polfinale pokala DOBILI DRAMO v Murski Soboti ! Potem, ko smo na Primorskem dobili prvo tekmo s 3:2 so bili za uvod na povratni tekmi četrtfinala slovenskega odbojkarskega pokala v Murski Soboti s 3:2 boljši Kanalci in o polfinalistu je tako odločal t.i. skrajšani oz. zlati niz, ki so ga po izjemno razburljivi končnici z minimalno razliko dobili odbojkarji Salonita in se tako tudi letos uvrstili v polfinale.

 • 09.11.2010

  V pričakovanju tekme leta

  Odbojkarji Panvite Galexa se bomo jutri, 10. 11. 2010 ob 20. uri pomerili proti Salonitu Anhovo. Povratna četrtfinalna tekma Pokala Slovenije bo odigrana v športni dvorani OŠ I. Murska Sobota, katera v letošnji sezoni še ne pozna poraza.

 • 08.11.2010

  Vabilo na ogled tekme

  Vabilo na ogled tekme Vse ljubitelje odbojke vabimo na ogled druge četrtfinalne odbojkarske tekme pokala Slovenije med ekipama OK PANVITA GALEX : OK SALONIT ANHOVO, ki bo odigrana v sredo, 10.11.2010 ob 20.00 uri v športni dvorani OŠ I v Murski Soboti. Vljudno vabljeni!

 • 07.11.2010

  Točke ostale doma

  Odbojkarji Panvite Galexa smo premagali Murexin s 3 : 1 (18, 20, -23, 25). Pred okoli 250 gledalci tako nadaljujemo niz nepremagljivosti na domačen terenu v športni dvorani OŠ I. Murska Sobota. Največ točk na srečanju je dosegel Andrej Tot.

 • 06.11.2010

  Panvita Galex premagala Murexin - rezultat tekme

  Včeraj ob 20.00 uri je bila odigrana prvenstvena tekma 7. kroga 1.DOL, kjer se je v športni dvorani OŠ I zbralo 250 gledalcev.

 • 04.11.2010

  Šteje samo eno – zmaga!

  Šteje samo eno – zmaga! V soboto bomo odbojkarji Panvite Galexa ponovno na delu. V Mursko Soboto prihaja Murexin iz Slovenske Bistrice. Tekma bo odigrana ob 20. uri v športni dvorani OŠ I Murska Sobota. Vabljeni!

 • 03.11.2010

  Prva tekma 1/4 finala pokala Slovenije pripada Panviti Galex

  Danes je bila odigrana prva četrtfinalna tekma pokala Slovenije. Naši odbojkarji so po vodstvu domačinov z 2:0 obrnili tekmo v svojo prid in na koncu premagali Salonit Anhovo z rezultatom 2:3.