• LegeaMlinopekGostilna - Pizzeria NONAAlkamHitAboPanvitaLespatexVigrosFrontLab d.o.o.Imo-RealVigrosZavarovalnica Triglav, d.d.alualpremLespatexPranglGostilna - Pizzeria NONASGPHelosFrontLab d.o.o.ElcomMineralTranspak AlkamPetrolZvezdaZavarovalnica Triglav, d.d.Transpak SurovinaPetrolSGPIntering holdingHakl ITTranspak PanvitaKarba MGEMineralDogšaSurovinaLegeaPanvitaDiming DegraHakl ITElcomDegraDiming Obrt-opremaTranspak Gostilna - Pizzeria NONAElcomPetrolprofektMineralEnergija plusHakl ITElcomHitAboObrt-opremaLegeaFrontLab d.o.o.Karba MGEIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.EL PuhanIntering holdingSGPPranglSurovinaPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.ZvezdaGostilna - Pizzeria NONASurovinaFrontLab d.o.o.Imo-RealSGPEnergija plusDogša

Novice
 • 13.09.2010

  Panvita Galex vs Calcit Kamnik

  Odbojkarji Panivta Galex so se v okviru priprav na novo sezono na trening tekmi pomerili z ekipo Calcit Volleyball iz Kamnika, ki je lansko sezono končala na 6. mestu 1. DOL Radenska Classic.

 • 28.08.2010

  Galex Mir premagal Indijo s 3:2

  Tokrat so se naši odbojkarji v telovadnici ekonomske šole v Murski Soboti v pripravljalni prijateljski mednarodni odbojkarski tekmi premagali z rezultatom 3:2 reprezentanco Indije, ki je na pripravah v Mariboru.

 • 21.08.2010

  Zmaga Kameruna z 2:3

  V prvi pripravljalni tekmi so se odbojkarji GALEX MIRA pomerili z reprezentanco Kameruna, ki se nahaja v Sloveniji na pripravah za bližajoče se svetovno prvenstvo in izgubili po uradnem delu 1:3, neuradno po petem odigranem nizu je bilo 2:3 (16:25, 25:22, 21:25, 20:25, 25:21).

 • 20.08.2010

  Prva prijateljska tekma v pripravljalnem obdobju

  Vse ljubitelje odbojke vabimo na ogled prve tekme v pripravljalnem obdobju za novo tekmovalno sezono 2010/2011

 • 24.04.2010

  Andrej Tot med najboljšimi posamezniki v minuli sezoni

 • 31.03.2010

  Galex-Mir : Astec Triglav

  „Galex-mirovcem“ žal ni uspel veliki met, uvrstitev v polfinale državnega prvenstva in so se morali s skupnim rezultatom 1:6 posloviti od nadaljnjega tekmovanja v 1. DOL Radenska Classic

 • 20.03.2010

  Galex-Mir : ACH Volley

  Po tem, ko so v sredo odigrali zadnji deseti krog modre skupine in proti aktualnemu prvaku ACH Volleyu gladko izgubili na gostovanju, so se danes proti udeležencu končnice lige prvakov naši odbojkarji pomerili še v zaostalem srečanju petega kroga. Če bi srečanje dobili, bi v končnico krenili s fantastičnega drugega mesta. Rekorden obisk, saj se je v dvorani I. OŠ v Murski soboti zbralo okrog 1100 gledalcev je prinesel tudi precej boljšo igro varovancev Dejana Fujsa.