• SGPPetrolPanvitaMineralImo-RealalualpremZvezdaVigrosPetrolAvto RajhKratchowillHakl ITPekarna in kava bar KuzmičMineralImo-RealPekarna in kava bar KuzmičPanvitaFrontLab d.o.o.PetrolIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.SGPMineralIntering holdingVigrosPanvitaFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.MlinopekSGPJože ŽagarZavarovalnica Triglav, d.d.EL PuhanHelosHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.ZvezdaprofektPanvitaSGPAvto RajhEnergija plusHakl ITPranglKratchowillPranglFrontLab d.o.o.Intering holdingFrontLab d.o.o.SGPEnergija plus

Novice
 • 21.05.2019

  Kadeti Panvite Pomgrad zasedli 4.mesto

  Kadeti Panvite Pomgrad zasedli 4.mesto V mariborski Dvorani Tabor je pretekli konec tedna potekal finalni turnir državnega prvenstva za kadete. Naslova državnih prvakov se je veselila ekipa PrKopač Brezovica, drugo mesto je zasedla Maribor SGD Strdin, tretje ekipa Braslovč, na četrtem mestu pa je končala ekipa Panvita Pomgrad

 • 17.05.2019

  Kadeti Panvite Pomgrad v boj za naslov Državnega prvaka

  Kadeti Panvite Pomgrad v boj za naslov Državnega prvaka Kadetska selekcija Panvite Pomgrad se je že drugo leto zapored uvrstila v finale državnega prvenstva. Prihajajočo nedeljo bo v Mariboru odigran finalni turnir v kadetski kategoriji, kjer se bodo za naslov Državnega prvaka potegovali tudi mladi odbojkarji Panvite Pomgrada. Panvita Pomgrad se bo pomerila proti ekipi PrKopač Brezovica. Maribor SGD Strdin se bo pomeril proti ŠD Braslovče. Zmagovalca tekem bosta igrala za zlato odličje, poraženca za bronasto odličje.

 • 06.05.2019

  Kadeti Maribor SGD Strdin in Panvita Pomgrad v finalu državnega prvenstva!

  Kadeti Maribor SGD Strdin in Panvita Pomgrad v finalu državnega prvenstva! Na nedeljskem polfinalnem turnirju kadetov, ki je potekal v Murski Soboti, so si domači odbojkarji Panvite Pomgrada z drugim mestom zagotovili nastop na finalnem turnirju štirih najboljših ekip. Prvo mesto je osvojila ekipa Maribor SGD Strdin

 • 28.04.2019

  Kadeti Panvite Pomgrad v boj za finale pred domačimi gledalci

  Kadeti Panvite Pomgrad v boj za finale pred domačimi gledalci Kadetska selekcija Panvite Pomgrad se je že drugo leto zapored uvrstila v polfinale državnega prvenstva.

 • 21.04.2019

  Panvita Pomgrad v prvi ligi zasedla 7.mesto,

  V 6. krogu zelene skupine 1.DOL za moške sta se srečali domači ekipi žšoštanj Topolšica in Panvita Pomgrad. S 3:0 (-25,-21,-22) so bili uspešnejši gostujoči odbojkarji, ki so se veselili zmage na zadnji letošnji tekmi sezone 2018/2019.

 • 17.04.2019

  Panvita Pomgrad II podprvak v 3. DOL

  Panvita Pomgrad II podprvak v 3. DOL V klubu smo zelo ponosni na drugo ekipo Panvite Pomgrad katera je z drugo ekipo nastopala v 3. Državni odbojkarski ligi in postala podprvak, prvo mesto so zasedli odbojkarji OK Radenci.

 • 13.04.2019

  Panvita Pomgrad vs. Hoče 3:1

  Skoraj dve uri nervozne tekme je bilo potrebnih, da si je Panvita Pomgrad po zmagi proti Hočam dokončno zagotovila obstanek v prvoligaški druščini tudi v naslednji sezoni in se bo tako v zadnji tekme zelene skupine proti Šoštanju Topolšici v gosteh pomerila za prvo mesto v skupini za obstanek.