• Imo-RealPanvitaFrontLab d.o.o.Avto RajhalualpremHakl ITHelosZavarovalnica Triglav, d.d.PranglVigrosIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaEL PuhanprofektZvezdaImo-RealIntering holdingMlinopekZavarovalnica Triglav, d.d.SGPJože ŽagarKratchowillMineralHakl ITEnergija plusMineralIntering holdingFrontLab d.o.o.PetrolFrontLab d.o.o.PranglFrontLab d.o.o.SGPEnergija plusAvto RajhSGPPetrolHakl ITImo-RealKratchowillVigrosZvezdaPanvitaSGPPekarna in kava bar KuzmičMineralPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaPekarna in kava bar Kuzmič

Novice
 • 07.04.2019

  OK Črnuče vs. Panvita Pomgrad

  V 4. krogu zelene skupine 1.DOL za moške so Črnučani gostili ekipo Panvito Pomgrad. V tekmi, kjer je vsaka od ekip odigrala po dva dobra in dva slaba niza, so imeli v odločilnem nizu več moči domači odbojkarji Črnuč.

 • 30.03.2019

  Panvita Pomgrad premagala Šoštanj Topolšico

  Panvita Pomgrad premagala Šoštanj Topolšico Derbi sosedov z vrha lestvica v ligi za obstanek med prvoligaši so po slabi uri in pol igre v Murski Soboti dobili odbojkarji Panvite Pomgrada za pomembne tri točke in novo zmago v boju za obstanek med elito.

 • 25.03.2019

  Vabilo na tekmo Panvita Pomgrad vs. Šoštanj Topolšica

  Vabilo na tekmo Panvita Pomgrad vs. Šoštanj Topolšica Odbojkarji Panvite Pomgrada bodo v soboto, 30. marca ponovno stopili na parket športne dvorane I. osnovne šole v Murski Soboti.

 • 24.03.2019

  Odbojkarji Panvite Pomgrada z zmago iz Hoč

  Vsega dve uri in pol je tokrat trajal razburljiv in izenačen dvoboj dveh enakovrednih tekmecev. Panvita Pomgrad je po vodstvu z 2:0 domačinom dovolila, da so izenačili in tako je zmagovalca dvoboja odločal zadnji peti niz, katerega so s 15:11 dobili odojkarji Panvite Pomgrada.

 • 18.03.2019

  Panvita Pomgrad vs. Črnuče 0:3

  Vsega dobro uro in pol igre je tokrat trajal razburljiv in izenačen dvoboj dveh enakovrednih tekmecev, kjer pa so bili na koncu navkljub domačim pričakovanjem uspešnejši odbojkarji Črnuč.

 • 04.03.2019

  Panvita Pomgrad vs. Hoče 3:1

  Dobro uro in pol igre so potrebovali odbojkarji Panvite Pomgrada, da so v nervozni in izenačeni tekmi strli odpor žilavega nasprotnika pa čeprav so jih Štajerci na začetku presenetili in dobili uvodni niz. V uvodnem nizu so namreč gostje vodili praktično od začetka do konca in prepričljivo dobili prvi niz kjer je soigralce odlično razigraval nekdanji murkosoboški organizato igre, Urban Drvarič.

 • 16.02.2019

  Panvita Pomgrad vs. ACH Volley Ljubljana 0:3

  Favorizirani serijski državni prvaki so tudi v Murski Soboti upravičili sloves favorita in z dodobra premešano zasedbo po vsega dobri uri igre brez posebnih težav ugnali domačo Panvito Pomgrad. Gostujoči trener, Matija Pleško je vseskozi verjel svoji začetni šesterki in ukrepal zgolj po potrebi. V uvodnem nizu je namreč pri izenačenju na 22.točki namesto korektorja Jorija Manthe vstopil Petar Đirlič, ki je zaključil prvi niz.