• EL PuhanImo-RealZvezdaHitAboVigrosprofektFrontLab d.o.o.DogšaZavarovalnica Triglav, d.d.LegeaAlkamPanvitaHelosImo-RealEL PuhanLespatexDogšaPetrolEnergija plusIntering holdingHakl ITFrontLab d.o.o.MineralHitAboZavarovalnica Triglav, d.d.MineralPetrolVigrosZavarovalnica Triglav, d.d.ZvezdaSGPPanvitaObrt-opremaDegraLespatexSGPFrontLab d.o.o.DegraSGPPanvitaalualpremMlinopekIntering holdingAlkamKarba MGEPanvitaLegeaSGPMineralPetrolEnergija plusHakl ITKarba MGEIntering holdingObrt-opremaDiming FrontLab d.o.o.Diming Hakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.

Novice
 • 05.09.2019

  Panvita Pomgrad - Šoštanj Topolšica 4:0

  Zmaga na prvi pripravljalni tekmi / uspešen krst novega trenerja Hribarja na murskosoboški klopi !

 • 21.08.2019

  ALEŠ HRIBAR novi trener odbojkarjev Panvite Pomgrada

  ALEŠ HRIBAR novi trener odbojkarjev Panvite Pomgrada Po prvem tednu priprav spoznavanje ekipe / intervju - Aleš Hribar !

 • 14.08.2019

  Odbojkarji Panvite Pomgrad začenjajo s pripravami na novo sezono

  Člansko moštvo Odbojkarskega kluba Panvita Pomgrad, ki deluje pod okriljem Športnega kluba POMURJE DESET, danes (14.08.2019) začenja s pripravami za novo tekmovalno sezono v 1.državni odbojkarski ligi 2019/2020, ki se bo začela jeseni.

 • 10.06.2019

  Vestnikov odbojkarski tabor OK Panvita Pomgrad

  OK Panvita Pomgrad bo v sodelovanju z Vestnikom organiziral odbojkarski tabor za osnovnošolske dečke. Tabor bo potekal od 01. julija do 05. julija 2019. Športne aktivnosti se bodo odvijale v športni dvorani OŠ I. in v Mestnem kopališču Murska Sobota.

 • 21.05.2019

  Kadeti Panvite Pomgrad zasedli 4.mesto

  Kadeti Panvite Pomgrad zasedli 4.mesto V mariborski Dvorani Tabor je pretekli konec tedna potekal finalni turnir državnega prvenstva za kadete. Naslova državnih prvakov se je veselila ekipa PrKopač Brezovica, drugo mesto je zasedla Maribor SGD Strdin, tretje ekipa Braslovč, na četrtem mestu pa je končala ekipa Panvita Pomgrad

 • 17.05.2019

  Kadeti Panvite Pomgrad v boj za naslov Državnega prvaka

  Kadeti Panvite Pomgrad v boj za naslov Državnega prvaka Kadetska selekcija Panvite Pomgrad se je že drugo leto zapored uvrstila v finale državnega prvenstva. Prihajajočo nedeljo bo v Mariboru odigran finalni turnir v kadetski kategoriji, kjer se bodo za naslov Državnega prvaka potegovali tudi mladi odbojkarji Panvite Pomgrada. Panvita Pomgrad se bo pomerila proti ekipi PrKopač Brezovica. Maribor SGD Strdin se bo pomeril proti ŠD Braslovče. Zmagovalca tekem bosta igrala za zlato odličje, poraženca za bronasto odličje.

 • 06.05.2019

  Kadeti Maribor SGD Strdin in Panvita Pomgrad v finalu državnega prvenstva!

  Kadeti Maribor SGD Strdin in Panvita Pomgrad v finalu državnega prvenstva! Na nedeljskem polfinalnem turnirju kadetov, ki je potekal v Murski Soboti, so si domači odbojkarji Panvite Pomgrada z drugim mestom zagotovili nastop na finalnem turnirju štirih najboljših ekip. Prvo mesto je osvojila ekipa Maribor SGD Strdin