• Energija plusZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.MlinopekZavarovalnica Triglav, d.d.ZvezdaAvto RajhKratchowillSGPZvezdaKratchowillIntering holdingMineralalualpremEnergija plusJože ŽagarSGPPanvitaPetrolPranglEL PuhanVigrosprofektIntering holdingImo-RealSGPVigrosZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.PanvitaHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.MineralHelosPranglPanvitaEnergija plusPekarna in kava bar KuzmičIntering holdingPekarna in kava bar KuzmičSGPPetrolFrontLab d.o.o.Imo-RealMineralAvto RajhFrontLab d.o.o.Hakl ITPanvitaHakl ITPetrol

Novice
 • 22.12.2018

  Naslov državnih mladinskih prvakov Maribor, Panvita Pomgrad četrta

  Naslov državnih mladinskih prvakov Maribor, Panvita Pomgrad četrta Odbojkarji Maribora so postali državni prvaki v kategoriji mladincev. V velikem finalu, ki ga je gostila štajerska prestolnica so bili najboljši od Brezovice, tretje mesto je pripadlo SIP Šempetru, Panvita Pomgrad je osvojila nehvaležno četrto mesto.

 • 15.12.2018

  Prekmursko-štajerski derbi pripadel OK Mariboru

  Prekmursko-štajerski derbi pripadel OK Mariboru Slabi dve uri je tokrat v Murski Soboti trajal prekmursko-štajerski derbi, ki so ga po odločilnem tretjem nizu na koncu dobili borbenejši in srčnejši Mariborčani. Sobočani brez poškodovanega Jakoba Rojnika niso uspeli enakovredno parirati tekmecu

 • 10.12.2018

  Vabilo na tekmo Panvita Pomgrad vs. OK Maribor

  Vabilo na tekmo Panvita Pomgrad vs. OK Maribor Ljubiteljice in ljubitelji odbojke pozor! Pred vrati je še zadnja tekma v letošnjem koledarskem letu.

 • 09.12.2018

  Panvita Pomgrad slavila v Hočah

  Panvita Pomgrad slavila v Hočah Odbojkarji Panvite Pomgrada so v gosteh premagali odbojkarje Hoč.

 • 01.12.2018

  Panvita Pomgrad po hrabrem začetku zmago prepustila Kamničanom

  Panvita Pomgrad po hrabrem začetku zmago prepustila Kamničanom Favorizirani Kamničani so v Murski Soboti po slabi uri in pol igre rutinirano opravili z domačo Panvito Pomgrad, pa čeprav je bila tekma dejansko bolj izenačena kot na koncu pokaže končni rezultat. Še posebej v uvodnih dveh nizih, ki sta se končala na razliko, pri čemer pa so v končnici obeh nizov vseskozi vodili Kamničani z občutno daljšo klopjo kot Sobočani.

 • 26.11.2018

  Panvita Pomgrad vs. Calcit Volley

  Panvita Pomgrad vs. Calcit Volley Odbojkarje Panvite Pomgrad čaka še ena zelo pomembna tekma, derbi kroga, pomerili se bodo s Calcitom Volley iz Kamnika.

 • 24.11.2018

  Panvita Pomgrad odščipnila set ACH Volleyu

  V 7. krogu državnega prvenstva sta se pomerili ekipi ACH Volley Ljublana in Panvita Pomgrad. Panvita Pomgrad je slovenskim prvakom ušpičnila set. Zmage so se veselili Ljubljančani s 3:1 (20,-16,20,15).