• DogšaLespatexIntering holdingDegraZavarovalnica Triglav, d.d.VigrosFrontLab d.o.o.SGPIntering holdingPanvitaKarba MGEHakl ITSGPHitAboIntering holdingPanvitaZvezdaprofektZavarovalnica Triglav, d.d.Imo-RealFrontLab d.o.o.LegeaDiming MineralHakl ITMineralLegeaAlkamKarba MGESGPMlinopekDogšaPetrolHitAboObrt-opremaHakl ITEnergija plusEL PuhanDogšaFrontLab d.o.o.alualpremPanvitaSGPPanvitaVigrosAlkamFrontLab d.o.o.LespatexPetrolMineralHelosEnergija plusZvezdaObrt-opremaDegraDiming Imo-RealPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.Zavarovalnica Triglav, d.d.

Novice
 • 24.03.2019

  Odbojkarji Panvite Pomgrada z zmago iz Hoč

  Vsega dve uri in pol je tokrat trajal razburljiv in izenačen dvoboj dveh enakovrednih tekmecev. Panvita Pomgrad je po vodstvu z 2:0 domačinom dovolila, da so izenačili in tako je zmagovalca dvoboja odločal zadnji peti niz, katerega so s 15:11 dobili odojkarji Panvite Pomgrada.

 • 18.03.2019

  Panvita Pomgrad vs. Črnuče 0:3

  Vsega dobro uro in pol igre je tokrat trajal razburljiv in izenačen dvoboj dveh enakovrednih tekmecev, kjer pa so bili na koncu navkljub domačim pričakovanjem uspešnejši odbojkarji Črnuč.

 • 04.03.2019

  Panvita Pomgrad vs. Hoče 3:1

  Dobro uro in pol igre so potrebovali odbojkarji Panvite Pomgrada, da so v nervozni in izenačeni tekmi strli odpor žilavega nasprotnika pa čeprav so jih Štajerci na začetku presenetili in dobili uvodni niz. V uvodnem nizu so namreč gostje vodili praktično od začetka do konca in prepričljivo dobili prvi niz kjer je soigralce odlično razigraval nekdanji murkosoboški organizato igre, Urban Drvarič.

 • 16.02.2019

  Panvita Pomgrad vs. ACH Volley Ljubljana 0:3

  Favorizirani serijski državni prvaki so tudi v Murski Soboti upravičili sloves favorita in z dodobra premešano zasedbo po vsega dobri uri igre brez posebnih težav ugnali domačo Panvito Pomgrad. Gostujoči trener, Matija Pleško je vseskozi verjel svoji začetni šesterki in ukrepal zgolj po potrebi. V uvodnem nizu je namreč pri izenačenju na 22.točki namesto korektorja Jorija Manthe vstopil Petar Đirlič, ki je zaključil prvi niz.

 • 10.02.2019

  OK Črnuče vs. Panvita Pomgrad

  V 15. krogu 1.DOL za moške sta se v Črnučah pomerili moštvi s spodnjega dela lestvice. V dokaj izenačeni tekmi so se svoje tretje zmage v sezoni veselili mladi domači odbojkarji.

 • 03.02.2019

  Panvita Pomgrad vs. OK Krka 1:3

  Vsega dobro uro in pol igre izjemno pomembne tekme za obe ekipi je bilo potrebne, da so Novomeščani z zmago v Murski Soboti prehiteli tekmeca tudi na prvoligaški lestvici.

 • 28.01.2019

  Salonit Anhovo vs. Panvita Pomgrad 3:0

  Salonit Anhovo vs. Panvita Pomgrad 3:0 V 13. krogu 1.DOL za moške sta se srečali ekipi Salonit Anhovo in Panvita Pomgrad. Z rezultatom 3:0 (-21,-16,-15) so bili boljši domači odbojkarji, ki so tako ohranili stik z vodilno trojko v DP.