• MlinopekFrontLab d.o.o.Energija plusPetrolPanvitaHakl ITPetrolImo-RealHakl ITZvezdaPranglMineralSGPImo-RealFrontLab d.o.o.MineralSGPprofektHelosZavarovalnica Triglav, d.d.Intering holdingPanvitaMineralFrontLab d.o.o.SGPVigrosIntering holdingMlinopekalualpremEL PuhanAvto RajhVigrosZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaIntering holdingPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.KratchowillSGPZvezdaKratchowillPekarna in kava bar KuzmičEnergija plusZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITPranglAvto RajhJože ŽagarPanvitaPekarna in kava bar Kuzmič

Novice
 • 17.11.2018

  Panvita Pomgrad nadiigrala odbojkarje Črnuč

  Panvita Pomgrad nadiigrala odbojkarje Črnuč Sobočani so popoldansko sobotno tekmo proti Črnučam dobili prepričljivo in brez posebnih težav za kar so potrebovali vsega dobro uro igre. Panvita Pomgrad je namreč omenjeni obračun odigrala ravno toliko kot je bilo potrebno, saj je bila razlika v kakovosti med tekmecema tokrat več kot očitna.

 • 12.11.2018

  Sklonjenih glav iz Novega mesta

  Sklonjenih glav iz Novega mesta V petem krogu 1.DOL za moške ste se v Novem mestu pomerila domača Krka in Panvita Pomgrad. Druga letošnja zmage so se razveselili Krkaši z rezultatom 3:1 (22,16,-21,22).

 • 03.11.2018

  Panvita Pomgrad – Salonit Anhovo 2:3

  Panvita Pomgrad – Salonit Anhovo 2:3 Dobri dve uri zanimive in izenačene odbojkarske predstave je bilo tokrat potrebne, da smo v Murski Soboti dobili zmagovalca obračuna dveh starih znancev med Prekmurci in Primorci. Prvo uro so namreč igrali samo Sobočani, ki so povedli z 2:0 in zatem izgubili praktično dobljeno tekmo. Gostujočemu trenerju Simunčiču se je namreč kombinatorika izšla šele po tretjem nizu, ko je na mestu organizatorja igre soigralce razigral Karnel, Tomić pa je ob Čabarkapi in Peterlinu zaigral v korektorski vlogi kar je prineslo popoln preobrat in zmago Salonita s 3:2.

 • 27.10.2018

  Hiša na kolesih vs. Panvita Pomgrad

  V 3. krogu 1.DOL za moške sta se srečali ekipa Hiša na kolesih Triglav in Panvita Pomgrad. Prvo zmago v sezoni so s 3:2 (-25,17,-22,18,13) slavili domači odbojkarji.

 • 25.10.2018

  1/8 finala Pokala Slovenije Panvita Pomgrad vs. Šoštanj Topolšica

  1/8 finala Pokala Slovenije Panvita Pomgrad vs. Šoštanj Topolšica Odbojkarji Panvite Pomgrada in Šoštanj Topolšice so se v petih dneh že drugič pomerili v Murski Soboti. V drugem krogu 1.DOL je v soboto s 3:1 slavila Panvita Pomgrad, v osmini Pokala Slovenije pa so s 3:2 bili uspešni odbojkarji Šoštanj Topolšice.

 • 22.10.2018

  Odbojkarji Panvite Pomgrada odpirajo drugo fronto.

  Odbojkarji Panvite Pomgrada odpirajo drugo fronto. Tako jih v tekmi osmine finala Pokala Slovenije čaka dvoboj z prvoligaško ekipo Šoštanj Topolšica.

 • 20.10.2018

  Panvita Pomgrad – Šoštanj Topolšica 3:1

  Panvita Pomgrad – Šoštanj Topolšica 3:1 Skoraj dve uri izenačene in nervozne igre je bilo potrebne, da so odbojkarji Panvite Pomgrada po porazu v uvodnem krogu državnega prvenstva v Mariboru za prvo letošnjo zmago po vrnitvi trenerja Dejana Fujsa na klop Panvite Pomgrad vknjižili prve tri točke.