• PanvitaSGPEnergija plusImo-RealPekarna in kava bar KuzmičZavarovalnica Triglav, d.d.VigrosSGPAvto RajhPanvitaPetrolEL PuhanZavarovalnica Triglav, d.d.Energija plusprofektAvto RajhIntering holdingPetrolVigrosFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.KratchowillZvezdaKratchowillZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.SGPPranglMineralPanvitaFrontLab d.o.o.ZvezdaSGPalualpremHakl ITPetrolMineralImo-RealPranglHelosMlinopekIntering holdingHakl ITIntering holdingJože ŽagarPekarna in kava bar KuzmičPanvitaMineralPanvitaHakl IT

Novice
 • 15.10.2018

  Vabilo na tekmo Panvita Pomgrad vs. Šoštanj Topolšica

  Vabilo na tekmo Panvita Pomgrad vs. Šoštanj Topolšica Odbojkarji Panvite Pomgrada bodo v soboto, 20. oktobra prvič v novi tekmovalni sezoni stopili na parket športne dvorane I. osnovne šole v Murski Soboti.

 • 15.10.2018

  Maribor vs. Panvita Pomgrad 3:0

  V 1. krogu 1.DOL za moške sta se srečali ekipi Maribora in Panvite Pomgrad. S 3:0 (21,18,17) so bile uspešnejši gostitelji, ki so se veselili prve prvenstvene zmage v novi sezoni.

 • 05.06.2018

  Vestnikov odbojkarski tabor OK Panvita Pomgrad

  OK Panvita Pomgrad bo v sodelovanju z Vestnikom organiziral odbojkarski tabor za osnovnošolske dečke. Tabor bo potekal od 26. junija. do 30. junija. Športne aktivnosti se bodo odvijale v športni dvorani OŠ I. in v Mestnem kopališču Murska Sobota.

 • 28.05.2018

  “Zlato v roke gostiteljem OK SIP Šempeter”

  V nedeljo, 27. maja, je v dvorani OŠ Šempeter potekal finalni turnir štirih ekip kadetov, ki je postregel s pravo odbojkarsko poslastico. Na koncu je zlato ostalo v domačih rokah, drugo mesto je zavzela ekipa OK Maribor SGD Strdin, tretje OK Brezovica, nehvaležno četrto mesto pa je pripadalo ekipi OK Panvita Pomgrad.

 • 21.05.2018

  Panvita Pomgrad podprvak, Salonit Anhovo je državni prvak pri starejših dečkih

  Panvita Pomgrad podprvak, Salonit Anhovo je državni prvak pri starejših dečkih Na odlično organiziranem F4 turnirju za starejše dečke so slavili domači odbojkarji nad ekipo Panvita Pomgrad. V tekmi za 3. mesto so zmagali kamniški odbojkarji pred ekipo iz Maribora. Fotografije si lahko ogledate v rubriki Foto galerija.

 • 14.05.2018

  Tudi kadeti Panvite Pomgrad v finalu!

  Na nadeljskem polfinalnem turnirju kadetov v Murski Soboti so se domači odbojkarji Panvite Pomgrad z dvema zanesljivima zmagama uvrstili v finale! Tam bodo še Brezovica, Maribor in Šempeter.

 • 07.05.2018

  Salonit Anhovo in Panvita Pomgrad v finalu!

  Salonit Anhovo in Panvita Pomgrad v finalu! Na nedeljskem polfinalnem turnirju starejših dečkov, ki je potekal v Murski Soboti, so si domači odbojkarji Panvite Pomgrada z drugim mesto zagotovili nastop na finalnem turnirju štirih najboljših ekip. Prvo mesto je osvojila ekipa Salonita Anhovo.