• EL PuhanLespatexSGPHelosObrt-opremaKarba MGESGPAlkamHitAboDiming Energija plusFrontLab d.o.o.ZvezdaEL PuhanImo-RealVigrosObrt-opremaPanvitaHakl ITDogšaLespatexFrontLab d.o.o.Intering holdingKarba MGEZavarovalnica Triglav, d.d.HitAboMineralPetrolEnergija plusSGPVigrosprofektAlkamPetrolPanvitaFrontLab d.o.o.DogšaFrontLab d.o.o.Intering holdingDiming Hakl ITMineralZavarovalnica Triglav, d.d.DegraHakl ITPetrolSGPIntering holdingDegraLegeaZavarovalnica Triglav, d.d.MlinopekZavarovalnica Triglav, d.d.MineralZvezdaalualpremPanvitaImo-RealPanvitaLegea

Novice
 • 15.09.2011

  Priprave v polnem teku

  Odbojkarji Panvite Galexa nadaljujejo s trdimi pripravami pred začetkom sezone. V naslednjih dneh pa bodo odigrali tudi nekaj prijateljskih obračun, kjer bo trener Dejan Fujs lahko preveril, v kakšnem stanju je njegova ekipa, ter kaj še ji manjka do želenega nivoja.

 • 10.09.2011

  Z zmago iz Zagreba

  Ekipa Panvite Galexa še naprej trdo trenira za prihajajočo sezono in bo pred začetkom prvenstva, ki se začne 8. oktobra, odigrala kar nekaj prijateljskih tekem. Nekateri od predvidevanih prijateljskih obračunov pa so že za njimi, in le-te so rezultatsko uspešno opravili.

 • 30.08.2011

  Znan razpored nove sezone

  Znan je razpored za 1. del nove odbojkarske sezone, ki se bo pričela 8. oktobra.

 • 23.08.2011

  Kombinacija mladosti in izkušenj

  Kombinacija mladosti in izkušenj Odbojkarji Panvite Galex že nabirajo kondicijo pred prihajajočo sezono. S trenerjem Dejanom Fujsom smo se pogovarjali o igralskem kadru, prihajajoči sezoni in ciljih, ki so si jih zastavili!
  Povezava

 • 23.08.2011

  Začetek priprav kadetov, mladincev in članov druge ekipe

  Začetek priprav kadetov, mladincev in članov druge ekipe V ponedeljek, 08.08.2011 smo skupaj z člani OK PanviteGalex-a pričeli skupne priprave tudi kadeti, mladinci OK PanviteGalex-a in člani OK BeltinciPanvitaGalex – a .

 • 29.04.2011

  Trofeja Beograda 2011

  Trofeja Beograda 2011 Igralci kadetske selekcije Panvita Galexa, katera igrajo tudi v tretji ligi za OK Beltince so se danes v petek, 29.4.2011, odpravili na pot v Srbijo, natančneje v Beograd, kjer bo od 30.4. do 2.5. Turnir "Trofej Beograda 2011".

 • 24.04.2011

  Panvita Galex končala na 4. mestu 1. DOL

  Odbojkarji Panvite Galex so v povratnem dvoboju malega finala izbubili proti Ekipi Marchiol Vodi, ki je tako osvojila tretje mesto v državnem prvenstvu. Naši odbojkarji sp končali kot četrti.