• ZvezdaMlinopekLespatexMineralPetrolFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Obrt-opremaPanvitaSGPDogšaHakl ITPanvitaalualpremZavarovalnica Triglav, d.d.VigrosLespatexHakl ITImo-RealMineralFrontLab d.o.o.LegeaprofektZavarovalnica Triglav, d.d.HitAboAlkamMineralEnergija plusDiming FrontLab d.o.o.HitAboVigrosFrontLab d.o.o.PanvitaDiming LegeaPanvitaObrt-opremaIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITZvezdaSGPDegraEL PuhanIntering holdingKarba MGEPetrolImo-RealDegraHelosPetrolZvezdaIntering holdingSGPAlkamSGPDogšaEnergija plusKarba MGE

Novice
 • 22.04.2011

  Zadnja tekma v tej sezoni?

  Mi smo prepričani, da temu ne bo tako. V soboto ob 19.30 se bodo naši odbojkarji pomerili proti ekipi Marchiol Vodi. Prvo tekmo malega finala so dobili naši nasprotniki. Če bodo zmagali še v soboto, bodo osvojili 3. mesto.

 • 21.04.2011

  Marchiol Vodi - Panvita Galex 3:0

  Nova Gorica, 20. aprila (STA) - Odbojkarji Marchiola Vodov so v prvi tekmi malega finala 1. DOL Radenska Classic v Novi Gorici premagali Panvito Galex s 3:0 (20, 17, 17). Druga tekma bo v Soboto v Murski Soboti.

 • 19.04.2011

  Predprodaja vstopnic - tekma za 3. mesto - Marchiol Vodi

  Predprodaja vstopnic - tekma za 3. mesto - Marchiol Vodi Pred odbojkarji Panvite Galexa je le še ena naloga. V tekmi za 3. mesto morajo premagati Marchiol Vodi. Odbojkarji po nesrečnem porazu v polfinalu še dodatno potrebujejo podporo s tribun, zato bomo v soboto ob 19.30 uri navijali za njih in skupaj se bomo veselili zmage v malem finalu.

 • 16.04.2011

  Priložnost je splavala po vodi

  Odbojkarji Panvite Galexa so na tretji polfinalni tekmi s 2:3 izgubili proti odbojkarjem UKO Krope in se bodo namesto finala pomerili za 3. mesto v letošnji sezoni. UKO Kropa si je uvrstitev v finale zagotovila z zmago po 5. nizih.

 • 15.04.2011

  Tekma leta in After Party

  Odbojkarji Panvite Galexa se bodo v soboto v tretji polfinalni tekmi 1. DOL Radenska Classic za uvrstitev v finale pomerili proti UKO Kropi. Tekma v športni dvorani OŠ I. Murska Sobota bo na sporedu ob 19.30. Zmagovalec se bo uvrstil v finalu pomeril proti ACH Volleyu. Po tekmi (22.00 uri) vabljeni na After Party z odbojkarji Panvita Galexa

 • 14.04.2011

  Predprodaja vstopnic - polfinale - UKO Kropa

  Predprodaja vstopnic - polfinale - UKO Kropa Odbojkarji Panvite Galexa so pred zgodovinskim trenutkom. Za uvrstitev v finale potrebujejo le še eno zmago. Edina priložnost za zmago bo na voljo to soboto, ko se bodo spet pomerili proti Kropi.

 • 13.04.2011

  Le še zmago oddaljeni od finala

  Druga tekma polfinala v 1.DOL se je končala po željah Pomurcev, ki so rezultat v zmagah izenačili na 1:1. V soboto tekma za finale.