• PanvitaSGPAlkamHakl ITMineralLespatexEnergija plusVigrosHitAboDogšaDegraFrontLab d.o.o.Hakl ITFrontLab d.o.o.ZvezdaKarba MGEObrt-opremaHakl ITDegraFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaDogšaPetrolHitAboprofektIntering holdingAlkamMineralSGPLegeaImo-RealEnergija plusZvezdaPanvitaHelosIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.LegeaalualpremVigrosPanvitaEL PuhanIntering holdingPetrolMineralObrt-opremaPetrolLespatexDiming Zavarovalnica Triglav, d.d.Diming Karba MGEImo-RealFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.MlinopekSGPPanvitaSGP

Novice
 • 12.04.2011

  Vse ali nič

  Vse ali nič Odbojkarje Panvite Galexa čaka v sredo druga tekma polfinala državnega prvenstva. Tekma proti UKO Kropi se bo v športni dvorani OŠ I. Murska Sobota začela ob 20. uri.

 • 10.04.2011

  Poraz v Radovljici

  Poraz v Radovljici V Radovljici sta se v prvi tekmi polfinala državnega odbojkarskega prvenstva pomerili domača UKO Kropa in Panvita Galex.

 • 08.04.2011

  Zgodovinska tekma

  Odbojkarji Panvite Galexa se bodo jutri v soboto v prvi polfinalni tekmi 1. DOL Radenska Classic pomerili proti ekipi UKO Kropa. Tekma dvorani SGTŠ Radovljica se bo pričela ob 18.30 uri.

 • 08.04.2011

  Predprodaja vstopnic - polfinale - UKO Kropa

  Predprodaja vstopnic - polfinale - UKO Kropa Mursko Soboto čaka zgodovinski trenutek. Odbojkarji Panvite Galexa so se po fantastični sezoni uvrstili v polfinale državnega prvenstva, kjer jih čaka letošnje presenečenje – UKO Kropa. Domača dvorana predstavlja prednost, ki bo odbojkarjem pomagala na poti do cilja - uvrstitve v finale končnice! Bodite del spektakla tudi vi.

 • 05.04.2011

  Starejši dečki prvi v D skupini B lige

  Starejši dečki prvi v D skupini B lige Starejši dečki smo zaključili sezono 2010/11 v nedeljo 3.4.2011. Osvojili smo 1. mesto v skupini D (B lige).

 • 04.04.2011

  Panvita Galex II četrti v finalu repasaža mini odbojke

  Panvita Galex II četrti v finalu repasaža mini odbojke V soboto 02.04.2011 je bilo v Žužembergu finale repesaža v mali odbojki.

 • 03.04.2011

  Polfinale!

  Polfinale! Odbojkarji Panvite Galexa so se po zmagi s 3:0 (20, 23, 23) nad Astec Triglavom uvrstili v polfinale državnega prvenstva. Najučinkovitejši na tekmi je bil z 18. točkami domači kapetan Tomaž Horvat. Tekmo v športni dvorani OŠ I. Murska Sobota si je ogledalo okoli 350 gledalcev, ki so videli dokaj izenačeno igro. Na koncu so zasluženo slavili naši odbojkarji, ki se že pripravljajo na polfinalnega nasprotnika – UKO Kropo.