• AlkamMlinopekLespatexHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.HitAboMineralZavarovalnica Triglav, d.d.Karba MGESGPLespatexprofektPanvitaIntering holdingImo-RealAlkamZvezdaalualpremVigrosFrontLab d.o.o.MineralImo-RealSGPHitAboFrontLab d.o.o.Obrt-opremaAlkamObrt-opremaPanvitaSGPDogšaPetrolVigrosFrontLab d.o.o.PanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.LegeaZvezdaLegeaDegraEnergija plusPetrolEL PuhanKarba MGEDogšaZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolDiming PanvitaHakl ITSGPEnergija plusIntering holdingMineralDegraHakl ITIntering holdingHelosFrontLab d.o.o.Diming

Novice
 • 29.01.2011

  Panvita Galex premagala Gokop Fram

  Danes so bile odigrane tekme 18.kroga državnega prvenstva. Naši odbojkarji so se odpravili v Rače, kjer so s 3:0 premagali Gokop Fram

 • 27.01.2011

  Zadnja tekma pred modro skupino

  Odbojkarji Panvite Galexa bomo v soboto odigrali zadnjo tekmo rednega dela prvenstva. Naš nasprotnik bo Gokop Fram, ki bo v vlogi gostitelja. Tekma v ŠD Rače se bo pričela ob 18. uri.

 • 22.01.2011

  Z zmago na drugo mesto

  Odbojkarji Panvite Galexa so v soboto pred domačimi gledalci s 3:0 (14, 15, 22) v nizih premagali ljubljanski Duol. Tekma, ki si jo je ogledalo okoli 200 gledalcev, je trajala nekaj več kot 60 minut. Milan Mijalkovič je dosegel 20 točk.

 • 20.01.2011

  Nova tekma, enak cilj - zmaga

  Nova tekma, enak cilj - zmaga Odbojkarji Panvite Galexa v soboto gostimo ekipo Duola iz Ljubljane. Tekma 17. kroga 1. DOL Radenska Classic bo na sporedu ob 20. uri v športni dvorani OŠ I. Murska Sobota.

 • 19.01.2011

  Panvita Galex premagala Murexin

  Odbojkarji Panvita Galexa smo danes prejeli priznanje za najboljšo kolektivno športno ekipo v murskosoboški občini. Po podelitvi smo se odpravili na gostovanje v Slovensko Bistrico k zadnjeuvrščeni ekipi Murexina, kjer je bil odigran šetnajstem krog 1.DOL med omenjenima nasprotnikoma

 • 18.01.2011

  Ponudba komplet vstopnic za tekme v modri skupini

  Spoštovane navijačice in navijači! Le še nekaj tekem nas loči do modre skupine, v kateri bomo igrale prve štiri ekipe prvenstvene lestvice, pridružila pa se bosta še ACH Volley in Salonit Anhovo.

 • 18.01.2011

  Brez počitka

  V sredo odbojkarji Panvite Galexa odhajamo na prvo letošnje gostovanje. Naš nasprotnik bo Murexin iz Slovenske Bistrice. Tekma 16. kroga 1. DOL Radenska Classic bo odigrana v ŠD Bistrica ob 18. uri.