• alualpremEnergija plusKarba MGEMineralMlinopekLegeaPanvitaObrt-opremaIntering holdingKarba MGELespatexPranglImo-RealElcomHakl ITFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Diming MineralAlkamEL PuhanVigrosSGPHakl ITTranspak Gostilna - Pizzeria NONAElcomPanvitaHelosZavarovalnica Triglav, d.d.ZvezdaGostilna - Pizzeria NONATranspak SurovinaSGPZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITTranspak SGPTranspak DegraFrontLab d.o.o.alualpremEnergija plusSurovinaprofektImo-RealVigrosElcomDegraObrt-opremaDogšaGostilna - Pizzeria NONAFrontLab d.o.o.SurovinaHitAboMineralLegeaPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.AlkamDogšaElcomPanvitaPetrolGostilna - Pizzeria NONADiming SGPIntering holdingPetrolZvezdaSurovinaIntering holdingHitAboFrontLab d.o.o.PetrolLespatexPrangl

Novice 13.02.2017

Podmladek Panvite Pomgrad med osem ekip v državnem prvenstvu male odbojke

V soboto, 11. 2. 2017, se je v Šempetru pri Celju odigral tretji krog tekem Državnega prvenstva v mali odbojki. Nasprotniki Panvite Pomgrada so bili domačini SIP Šempeter, ekipa Hoč in Maribora. S slednjim je podmladek Pamvite Pomgrad odigral prvo tekmo. Začetek za odbojkarje Panvite Pomgrad ni bil obetaven saj so na tekmi malo zaspali in tako tekmecu v prvem nizu omogočili, da so povedli in tako so tekmeca spustili predse, ki ga pa žal v nadaljevanju tekme niso več ujeli.

 

Igralci Panvite Pomgrada so v drugi tekmi igrali proti podmladku Hoč. Prvi in drugi niz sta bila zelo napetiva in zanimiva. Vsaka ekipa je dobila po en niz in je tako zmagovalca odločal tretji niz v katerem je Panvita Pomgrad nadigrali ekipo OK Hoč in se veselili prve zmage na turnirju.

 

Tretjo tekmo je Panvite Pomgrad odigrala proti domačinom SIP Šempetru in je bila podobna drugi tekmi, kjer sta ekipi dobili po niz in je o zmagovalcu ponovno odločal tretji niz in prav tretji niz je poskrbel za pravo dramo saj sta ekipi v končici tekme bile izenačeni pri rezultatu 22:22. Podmladek Panvite Pomgrada se ni dal, borili so se za vsako žogo in dosegli tri zaporedne točke in se tako veselili zmage.

 

Panvita Pomgrad je na turnirju zasedla končno drugo mesto, ki vodi neposredno v polfinale prve skupine od dveh skupin državnega prvenstva v mali odbojki.

 

Čestitke vsem igralcem in strokovnemu vodstvu Panvite Pomgrad za prikazano igro in borbenost na igrišču.

 

Le tako naprej in po nove zmage!

 

Za malodbojkarsko ekipo Panvite Pomgrada so zaigrali: Jure Fujs, Jure Horvat, Jure Jureš, Klemen Novak, Niko Kovačič, Nik Legen, Luka Merica, Marko Maučec, Timi Prelog, Matjaž Cigut, Urban Rajnar in Miha Sporn.

 

Trener : Miloš Bavec

 

Rezultati turnirja:

 

DRŽAVNO PRVENSTVO V MALI ODBOJKI SKUPINA HSE

 

 

turnir "20"

sobota 11.02.2017

dve igrišči

ŠD OŠ Šempeter ob 10:00

SIP Šempeter

: Hoče

2:0 (26:24, 25:20)

 

Maribor mala

: Panvita Pomgrad

2:0 (25:12, 25:19)

 

SIP Šempeter

: Maribor mala

1:2 (15:25, 25:16, 28:30)

 

Hoče

: Panvita Pomgrad

1:2 (22:25, 25:23, 12:25)

 

SIP Šempeter

: Panvita Pomgrad

1:2 (25:19, 12:25, 22:25)

 

 

Maribor mala = prvi na turnirju

Panvita Pomgrad = drugi na turnirju